circuit (Diccionari)

circuit
1. a. m. Espai a recórrer per a fer el volt d'una cosa. El circuit de València.
b. m. ESPORT Trajecte dins dels límits del qual es disputa una carrera esportiva (automobilisme, atletisme, ciclisme, equitació, etc.).
c. circuit d'espera AERON. Trajectòria que efectua una aeronau a una altura constant damunt d'un aeroport en espera de tindre una pista lliure per a aterrar.
2. m. Terreny comprés dins d'un perímetre qualsevol.
3. a. circuit integrat ELECTRÒN. Dispositiu electrònic consistent en un conjunt d'elements connectats permanentment formant un determinat circuit miniaturitzat capaç de desenrotllar les mateixes funcions que un circuit electrònic convencional.
b. circuit lògic ELECTRÒN. Dispositiu electrònic que efectua una determinada operació lògica.
4. m. INFORM. En la transmissió de dades, mitjà de transmissió entre dos estacions terminals que pot operar en els dos sentits.
5. m. MIL. Setge.
6. circuit de comandament TECNOL. Conjunt de dispositius electrònics, hidràulics o pneumàtics que en un sistema automatitzat són encarregats d'activar els elements d'eixida que acomplixen el procés.
7. circuit tancat AUDIOVIS. Sistema de transmissió d'imatges de televisió en el qual la càmera de presa de vistes es connecta al receptor a través d'un cable coaxial.

circuit (Traducció Valencià-Castellà)

circuit m. 1. circuito.
2. circuit de comandament circuito de mando.
3. circuit d'espera
4. circuit integrat circuito integrado.
5. circuit lògic circuito lógico.
6. circuit tancat circuito cerrado.

Et pot interessar